2011. július 28., csütörtök

Radnedge: 2010 FIFA World Cup South Africa - Jelenlegi ára: 2 540 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! 2010 FIFA World Cup South AfricaA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
2010. június 11-én veszi kezdetét a nyár legnagyobb sporteseménye, a tizenkilencedik futball-világbajnokság döntője. A borítóján a rendezvény emblémáját viselő, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) engedélyével bíró hivatalos kiadvány teljes körű felkészülést biztosít a türelmetlen szurkolók számára. A négy nagyobb egységbe szervezett kötet első része a világbajnokságok első afrikai házigazdáját, Dél-Afrikát és a helyszíneket mutatja be, valamint a döntőhöz vezető selejtezők történéseit foglalja össze. A legterjedelmesebb rész a csoportbeosztást követve ismertet meg a harminckét résztvevő válogatottal. A duplaoldalas fejezetek áttekintik az adott csapat eddigi teljesítményét, megszólaltatják a játékosokat és külön keretes részben kiemelve, fényképes portréban mutatják be az edzőt és a csapat sztárját a csapatismertetőket követően külön kiemelten foglalkozik még nyolc világklasszis játékossal, akik közül - jó eséllyel kikerülhet az idei vb legnagyobb csillaga. A záró részek az eddigi világbajnokságok eredményeit foglalják össze táblázatos formában, végül további statisztikai adatokkal zárul a gazdagon illusztrált, a döntő meccseinek követésére és dokumentálásra alkalmas, kitölthető szurkolói táblázattal kiegészített puhakötésű kiadvány, amely a fiatal és idősebb sportrajongóknak egyaránt kellemes kikapcsolódást ígér. ISBN: 978-963-689-357-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 540 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:55
. Radnedge: 2010 FIFA World Cup South Africa - Jelenlegi ára: 2 540 Ft

Fontos