2011. július 29., péntek

Bánhegyi Ferenc: A Hunyadiak dicsősége - Jelenlegi ára: 8 580 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Hunyadiak dicsőségeA könyv listaára: 9029 Ft. Leírás:
2008-ban ünnepeltük Hunyadi Mátyás születésének 565. és királlyá választásának 550. évfordulóját. Ehhez kapcsolódóan jelentette meg ugyanabban az évben az Apáczai Kiadó a talán legismertebb magyar király és apja életrajzi kötetét. A képeskönyv első fejezete a törökverő életét meséli el, kitérve a Hunyadi-család származására, Hunyadi János felemelkedésére, hadvezéri tevékenységére, kormányzóságára, Nándorfehérvár ostromára, valamint ismerteti Hunyadi László és Cillei Ulrik közismert történetét is. A második fejezet Hunyadi Mátyás életét, gyermekkorát, királlyá választását és hosszú (1458-től 1490-ig tartó) uralkodását mutatja be. A szerző a kötet végén a két Hunyadihoz kötődő mondákat ismereti, s elolvashatjuk Juhász Gyula: Mátyás király című költeményét is. A nagyalakú, kék bársony-borítású, számos reprodukcióval és fotóval, valamint térképvázlatokkal is ellátott, olvasmányos kötet leginkább iskolai könyvtárak számára ajánlott beszerzésre. ISBN: 978-963-465-183-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 8 580 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:40
. Bánhegyi Ferenc: A Hunyadiak dicsősége - Jelenlegi ára: 8 580 Ft

Fontos